Παξοί... το διαμάντι του Ιονίου!

Καλώς ήρθατε στη Λάκκα Παξών

front1

Βίλλες και διαμερίσματα στη Λάκκα Παξών
Στον γραφικό παραθεριστικό οικισμό της Λάκκας, θα βρείτε το σπίτι White House, το παραδοσιακό πέτρινο σπίτι Villa Αντώνης και τις γκαρσονιέρες Λιμάνι και Λίνα, ιδανικά για τη διαμονή σας στους Παξούς.

Η Λάκκα απαρτίζεται από παραδοσιακά σπίτια, όμορφα σοκάκια και μικρές πλατείες. Γύρω από την Λάκκα ελιές, πεύκα και κυπαρίσσια εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη. Μπορείτε να θαυμάσετε το ομορφο ηλιοβασίλεμα από τον Φάρο και να επισκεφθείτε τη θαλασσινή σπηλιά της Υπαπαντής που υπήρξε καταφύγιο για τα υποβρύχια των συμμάχων κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Σε κάθε σημείο των Παξών μπορεί να φτάσει ο επισκέπτης από τους δρόμους και τα μονοπάτια που διαθέτει. Λιμάνι και πρωτεύουσα του νησιού που παρά την έντονη τουριστική κίνηση διατηρεί το παραδοσιακό χρώμα του είναι ο Γάιος. Κοντά στους Παξούς βρίσκονται τα νησάκια Μογγονήσι και Καλτσονήσι. Κατά μήκος των δυτικών ακτών βρίσκονται οι βραχονησίδες Μάρμαρο, Κάτεργο και Ορθόλιθος, Αγιος Νικόλαος και Παναγία.

Οι παραλίες του νησιού Χαραμή, Κανόνι, Πλάνους, Αρκουδάκι, Ορκό, Λάκκος, Λεβρεχιό, Μαρμάρι, Κήπος, Κηπιάδη, Γλυφάδα και Μονοδένδρι είναι πανέμορφες και περιμένουν να σας ταξιδέψουν στα πρασινογάλανα νερά τους.

Δείτε